Pravilnik Foruma

Važna obaveštenja vezana za forum i server.
Post Reply
User avatar
Rope
Site Admin
Posts: 75
Joined: 19 Apr 2020, 14:30
Location: Serbia
Contact:

Pravilnik Foruma

Post by Rope »

PRAVILNIK FORUMA

Forum je osmišljen sa idejom da okupi što više igrača radi druženja, razmene informacija i iskustava.
Naš tim administratora i moderatora je odgovoran i zadužen za uspešan rad ovog foruma.*** Pravila otvaranja tema i pisanja poruka ***

- Potrudite se da pročitate što više tema koje se trenutno nalaze na određenom forumu. Ukoliko želite da otvorite novu temu, prethodno pogledajte listu postojećih tema, jer je vrlo
moguće da je neko već otvorio takvu temu, pa možete svoje pitanje/komentar dodati u toj temi.

- Na forumu nije dozvoljeno vređanje, bilo kakav vid uvreda, psovki, vulgarnih reči i slično bilo kog člana našeg foruma.

- Ukoliko poruka sadrži neku od gore navedenih stvari biće odmah i bez obrazloženja obrisana pri čemu korisniku može biti skrenuta pažnja kako ne bi u budućnosti ponavljao greške koje krše Pravilnik.

- Ukoliko Vam nije jasno zašto je vaša poruka obrisana ili smatrate da ste oštećeni, obratite se moderatoru koji je zadužen za taj deo foruma na PM (privatna poruka).

- Ukoliko smatrate da je došlo do kršenja Pravilnika, ili Vas neka poruka ili tema uvredi ili Vam na neki način zasmeta prijavite to moderatoru ili administratoru. Ukoliko moderator ili administrator zaključi da Vaše obrazloženje za uklanjanje dela ili cele teme/poruke opravdano, tema/poruka će biti delimično ili skroz uklonjena, ili na drugi način sređena.

- U porukama nije dozvoljena upotreba svih velikih slova (CAPS), glomaznih fontova, Java Script-a, tabela, posebnih zaglavlja, šarenih slova ili sličnih HTML/BBcode sadržaja. U protivnom takve poruke biće obrisane.

- Na forumu se sve bazira na dobroj volji učesnika, i da niko nije obavezan da Vam odgovori na temu/poruku! Nemojte da očekujte da bilo ko obavezno odradi sav posao umesto Vas.

- Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova na forumu snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim jasno označen pored sadržaja teksta.

- Administratori/moderatori nisu odgovorni za ono što napišu članovi foruma. Administratori/moderatori snose odgovornost samo za sadržaje svojih poruka.

- Administratori/moderatori i članovi foruma ne odgovaraju za reči koje u njihovo ime neko drugi kaže ili otkuca na drugim sajtovima, forumima ili četu.
*** Registracija naloga ***

- Zabranjeno je registrovanje više od jednog korisničkog imena. U protivnom biće banovan i stari i svi novi. Ovo se posebno odnosi na one koji otvaraju nove naloge da bi nekome pretili, vređali i sl. Takođe se odnosi i na već banovane korisnike koji otvaranjem novog naloga pokušavaju da ponovo učestvuju u radu foruma.*** Nepridržavanje ovog pravilnika ***

- Ukoliko se neki član foruma ne bude ponašao prema ovom Pravilniku biće upozoren u vidu opomene. Takođe ako Administraotori/moderatori procene da je neki član napravio ozbiljniji prekršaj, član može biti banovan na određeno vreme ili skroz udaljen sa foruma.

- Ukoliko primetite da je neka stavka pravilnika prekršena slobodno kontaktirajte nekog od moderatora.

- Administratori/moderatori Foruma dužni su da poštuju sve stavke ovog pravilnika. Ukoliko smatrate da se neko od Administratora/Moderatora ne pridržava gore navedenog, da se ponaša nasilnički ili pristrasno, možete podneti žalbu u sekciji za žalbe.
Image

Post Reply